Alle Poppen van Haba

Haba poppen zijn de perfecte poppen om uw kind in het dagelijks leven bij te staan. Deze zachte en knuffelbare poppen zijn niet alleen stevig maar ook wasbaar. Plezier verzekerd!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Haba Stoffen Poppen-collectie

Hoe verschillend de HABA-poppen ook mogen zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: elk van hen heeft zijn eigen speciale karakter en biedt kinderen volop speelmogelijkheden.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere speelpoppen, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Lappenpoppen en pop accessoires

Stoffen poppen behoren tot het meest populaire kinderspeelgoed. Geen wonder, want zij staan kinderen elke dag bij in het leven: ze doen mee tijdens het spelen, gaan mee winkelen, zijn een steunverlaat bij een bezoekje aan de kinderarts en mogen natuurlijk ook meegaan op familievakantie. Ze helpen bij het drogen van tranen, geven moed bij de eerste dag op school en houden elk geheim dat hen is toevertrouwd voor zichzelf. Kortom: poppen zijn de trouwe metgezellen voor elk kind.

Wat maakt de HABA-poppen zo speciaal?

Ze zijn ontworpen op basis van hun lichaamsverhoudingen, hun kleding en hun gezichtskenmerken zodat alle kleuters en peuters dit herkennen. De gezichten van de poppen zijn geborduurd en hun haar van zachte draden kan worden gestyled. De stoflichamen zijn gevuld met stabiele polyesterwatten, zodat de poppen tegelijkertijd knuffelbaar en stevig zijn. De granulen vullingen in de onderrug zorgen ervoor dat de favorieten van de pop goed neergezet kunnen worden. Dit vergemakkelijkt veel rollenspellen voor kinderen zoals eten, een bezoek aan de kinderarts of zelfs een uitstap in het winkelwagentje. De poppen voor jongens en meisjes kunnen ook in de wasmachine en blijven zo schoon en hygiënisch (zacht wassen op 30°C).

Andere populaire poppen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle poppen zeker de moeite! Daar kan je ook poppen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba poppen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).