Alle Speeltenten van Haba

Met de speeltenten van Haba beleven kinderen keer op keer fantastische avonturen die ze zelf hebben verzonnen. De tentjes zijn ultra licht en kunnen zowel perfect binnen als buiten gebruikt worden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba speeltent

De Haba speeltentjes onderscheiden zich door hun leuke vormen en grappige thema’s die geen enkel kindje onberoerd zal laten. De speeltenten zijn perfect om de creativiteit en fantasie de vrije loop te laten en zijn daardoor gegarandeerd een wijze aankoop waar de kinderen jarenlang plezier aan zullen beleven. Zij zullen er ongetwijfeld hun persoonlijke favoriete plekje in huis van maken. In de collectie van speeltentjes van Haba vind je allerlei kleurrijke prints die verschillende soorten verhaaltjes zullen stimuleren, zoals speeltenten voor echte prinsessen, piraten of avonturiers.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere speeltenten, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Speeltentjes voor binnen en buiten

De Haba speeltenten zijn vervaardigd uit polyester en worden geleverd met stokken van kunststof, zodat je de tentjes met gemak kan opbouwen en terug af kan breken. Het gebruikte polyester is stevig en vederlicht, zodat je de speeltent eenvoudig kan verplaatsen van de speelkamer naar de tuin. In de gezonde buitenlucht is het natuurlijk nog veel leuker om zelfverzonnen avonturen na te spelen. Alle tentjes zijn trouwens voorzien van oprolbaar deurtje.

Andere populaire speeltenten

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speeltenten zeker de moeite! Daar kan je ook speeltenten van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba speeltenten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).