Alle Tapijten van Haba

Een tapijt van Haba is de finishing touch in elke kinderkamer. Een kinderkamer tapijt blijkt steeds een mooie additie aan de speelkamer of slaapkamer van de kids en zorgt steevast voor een kleurrijke en vrolijke noot.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba kindertapijten

Voor Haba is de omgeving waarin jouw kind opgroeit van zeer groot belang. Waarom zou je deze omgeving dat niet extra opleuken met een kleurrijk Haba kindertapijt? Zo’n vloerkleed voor de kinderkamer is super zacht en stimuleert kinderen om er heel de dag op te mogen spelen! Het favoriete plekje in huis zal ongetwijfeld het hoekje zijn waar je het kindertapijt neerlegt. De leuke designs met mooie bloemen, grappige diertjes of eentje voor echte indiaantjes vallen gegarandeerd in de smaak en zullen altijd een glimlach op het gezicht toveren. De Haba tapijten zijn tevens beschikbaar in verschillende vormen en maten, waardoor je ongetwijfeld je gading vindt. In het gamma vind je speeltapijten terug van volgende afmetingen:

  • 100 x 140 cm
  • 105 x 135 cm
  • 140 x 140 cm
  • 150 x 150 cm
  • 130 x 160 cm
  • 100 x 167 cm
 

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere kindertapijten, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Vloerkleed kinderkamer van degelijke kwaliteit

De Haba tapijten voor kinderkamers zien er niet alleen fraai uit, ze zijn ook nog eens vervaardigd uit kwalitatieve materialen die een jarenlange duurzaamheid garanderen. Stoffen die onder andere gebruikt werden zijn: katoen, kunststof, nylon, synthetisch kunststof en Nieuw-Zeelandse wol. Bovendien zijn bijna alle kindermatten voorzien van een textielrug. Onderhoud is trouwens erg simpel; je kan het Haba tapijt droog uitborstelen of met koud water reinigen.

Andere populaire speeltapijten

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kindertapijten zeker de moeite! Daar kan je ook tapijten van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba tapijten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).