Alle houten constructie speelgoed van Janod

De Janod speelgoedwagentjes zijn magnetisch en kan je daardoor gemakkelijk uit elkaar halen en weer ineen zetten. Bovendien blijven de wieltjes toch draaien, waardoor je er ook gewoon mee kan spelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Janod houten speelgoedauto’s

Een Janod speelgoedauto bestaat uit een 10-tal verschillende onderdeeltjes die je eenvoudig aan elkaar kan bevestigen door de ingebouwde magneten. De magnetische auto’s zijn perfect voor jonge kinderen om hun hand-oogcoördinatie te verbeteren en bovenal zijn ze gewoon mega fun om keer op keer ineen te zetten. Dankzij de draaibare wieltjes kan je de autootjes natuurlijk ook gebruiken om uren mee te spelen. In het gamma vind je enkele leuke en kleurrijke modellen terug zoals de taxi, de brandweerwagen en de jeep. Voor de astronautjes onder ons is er zelfs een magnetische raket voorhanden, super cool!

Janod

Het Franse merk Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, magnetische auto’s, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Magnetische auto’s in kleurrijke designs

De magnetische wagens van Janod zien er dankzij hun frisse kleurtje en schattige design erg leuk uit. De onderdelen bevatten magneten die de speelgoedauto’s stevig in elkaar vastklikken, maar ook weer probleemloos uit elkaar kan halen. Daarnaast werd er stevig en duurzaam hout gebruikt dat zeker tegen een stootje kan, waardoor je jarenlang plezier zal beleven aan de wagentjes.

Andere populaire houten constructie speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle houten constructie speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook houten constructie speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Janod auto constructieset online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).