kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Houten constructie speelgoed

Houten constructie speelgoed

Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hier vindt u uw gading voor de knutselende en creatieve kids. Wilt u uw kind al op jonge leeftijd laten kennismaken met het maken van een nestkastje? Het kan! Haba heeft een nestkastje ontworpen dat eenvoudig kan gemaakt worden door kinderen. (met duidelijke instructies inbegrepen)

Wacht dit is nog niet alles. Het kan allemaal! In de lucht, ter land en ter zee. Wist je dat hij zelfs zijn eigen katapult kon ontwerpen?! Hoe cool is dat? En al zeker en vast wanneer deze kwalitatief superdegelijk is.


Nieuw toegevoegd aan onze collectie constructiespellen zijn de mega coole sets van Magformers, in 2015 verkozen tot speelgoed van het jaar! De Magformers zijn verkrijgbaar in vijf verschillende sets: Dinasaurus, Wow, Carnival, 30 en My first 30. Elke Magformers set heeft zijn eigen focus en thema, maar alle Magformers sets zijn wel combineerbaar!

De Magformers sets zijn ideaal om de creativiteit te stimuleren. Willen jouw kinderen toch liever een plannetje volgen? Dan kunnen zijn nog altijd de voorbeeldboekjes volgen met enkele na te maken contructies!