Alle Trampolines van Jumpking

Op zoek naar aan trampoline voor in de tuin? Dan zit je goed bij Jumpking. De trampolines staan bekend om hun kwaliteit, veiligheid en innovatie. De kinderen zullen door het dolle heen zijn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jumpking Trampolines

Een trampoline van Jumpking aankopen is altijd een goed idee. De klassieke ronde modellen vormden en ware revolutie in de wereld van trampolines en zijn vandaag de dag de meest aangekochte trampolines in de wereld.

De trampolines hebben een uniek design dat eigen is aan Jumpking, waardoor ze er erg leuk uitzien en perfect in elke tuin passen. Bovendien zijn alle modellen voorzien van een geïntegreerd veiligheidsnet dat onderaan volledig afsluit, zodat kinderen zeker niet op randkussen kunnen springen. Extra veilig, zo hebben we het graag!

Jumpking

Jumpking trampolines zijn sinds 1948 het meest verkochte merk ter wereld. Ze staan garant voor kwalitatieve producten, waarbij veiligheid en innovatie erg hoog in het vaandel gedragen worden. Jumpking heeft zowel ronde als ovale modellen die steeds in een volledig pakket worden geleverd.

Trampolines in een all-in-one pakket

Jumpking hecht erg veel belang aan de veiligheid van jouw kinderen. Bovendien denken ze ook aan de ouders, want elke trampoline van Jumpking wordt in een samengesteld pakket geleverd met de nodige accessoires, zodat je slechts 1 doos hoeft te openen om ook een veiligheidsnet, afdekhoes, ladder en schoenenzak terug te vinden. Bovendien passen al deze elementen perfect bij elkaar, zodat het 1 mooi geheel vormt.

Andere populaire trampolines

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle trampolines zeker de moeite! Daar kan je ook trampolines van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Jumpking trampoline online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).