Alle Trampolines van Kadee

Met een trampoline van Kadee ben je altijd goed gesteld! Ze koppelen een mooie vormgeving aan uitstekende kwaliteit en prikkelen kinderen om lekker buiten te springen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kadee Trampolines

Een trampoline van Kadee is geschikt voor jong en oud en kan je gedurende het hele jaar in de tuin laten staan. Bovendien zijn er verschillende soorten in het gamma die uit stevige materialen zijn vervaardigd, waardoor de mooie trampolines gegarandeerd jarenlang in jouw tuin zal staan pronken.

Fan van een opbouw trampoline of toch liever eentje om in te bouwen? Met of zonder veiligheidsnet? De keuze is volledig aan jou. Ook voor een beschermend afdekzeil ben je aan het juiste adres!

Kadee

Al meer dan 18 jaar biedt Kadee trampolines aan voor openbaar en privégebruik, alsook voor catering. De trampolines zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn beschikbaar in alle soorten, maten en vormen.

Trampolines van hoge kwaliteit

Bij Kadee werd lang nagedacht over het design, het frame, de veren en de springmat van de trampolines en het resultaat mag er wezen. Elke trampoline, inbouw of opbouw, is met oog voor detail gemaakt en laat de kids springen als nooit tevoren. Een Kadee trampoline in de tuin staat garant voor jarenlang speelplezier.

Inbouwen vergemakkelijkt

De Pro Inground trampolines van Kadee worden voorzien van roestvrije panelen die het inkalven van de graafput voorkomen. Luchtgaten in deze bekisting zorgen dan weer voor een verbeterde luchtdoorvoer, waardoor de springkracht gemaximaliseerd wordt, zeker wanneer je de trampoline 10 à 15 cm boven de grond laat uitsteken.

Zeer lange garantie

Wat er nog super interessant is aan deze trampolines? De jarenlange garantie natuurlijk! Kadee biedt immers 10 jaar garantie op het frame, 7 jaar op het randkusen en 5 jaar op de veren en springmat. We gokken dat je hier ongetwijfeld vrolijk van wordt!

Andere populaire trampolines

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle trampolines zeker de moeite! Daar kan je ook trampolines van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kadee trampoline online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).