Kadee

Kadee heeft een erg ruim gamma van superkwalitatieve Kadee trampolines waar de kinderen jarenlang springplezier mee zullen beleven. Inbouwmodellen, opbouwmodellen, rond of rechthoekig ... Voor ieders tuin is er een ideaal model aanwezig!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kadee - de trampolinespecialist bij uitstek

Als je een hoogwaardige trampoline zoekt die aan uw budgeteisen voldoet, ben je bij Kadee aan het juiste adres! Dit merk biedt zowel trampolines aan voor inbouw als losstaand. Je kan kiezen uit verschillende vormen, aangepast aan de grootte en de uitstraling van jouw tuin.

Over het merk Kadee

Kadee is al 18 jaar actief bezig met het verkopen van trampolines. Bij het produceren van hun trampolines hechten ze het grootste belang aan veiligheid en kwaliteit en Kadee behoort dan ook tot de topklasse.

Waarom kiezen voor Kadee?

Kadee hecht groot belang aan veiligheid, comfort en duurzaamheid. Zowel kinderen als ouders hebben jarenlang plezier aan een trampoline van Kadee. Bij KinderenKoning bieden wij jou meerdere modellen aan van Kadee. Van kleine modellen tot inground modellen met de nodige zeilen om ze af te schermen tegen koude en natte weersomstandigheden. Bekijk hier ons assortiment aan Kadee trampolines >