Alle Bouwblokken van Kapla

De Kapla bouwblokken zijn uniek door het feit dat ze allemaal precies even groot zijn. Daardoor kan je net extra grote gebouwen stapelen die indruk maken. Kinderen zullen keer op keer hun best doen om de mooiste werken te construeren en te showen aan mama en papa!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kapla bouwblokken

De Kapla speelblokjes zijn allemaal precies even groot en hebben de juiste verhoudingen om grotere bouwwerken ineen te kunnen zetten. De doelgroep van de bouwsets zijn vooral kinderen, maar ook de volwassenen zullen vol bewondering kijken naar de ontelbare mogelijkheden van de simpele blokjes. Naast het speelelement die de blokjes bieden, zijn de Kapla bouwblokken ook nog eens echte hersentrainers! De logica van de linker hersenhelft werkt samen met de creativiteit van de recht linkerhelft om tot de mooiste resultaten te komen, een mooie partnerschap!

Kapla

Kapla (de afkorting voor KAbouter PLAnkjes) werd uitgevonden door een toenmalig student kunstgeschiedenis, Tom van der Bruggen. Met het idee om een oude boerderij om te bouwen tot een droomkasteel, vond Tom de Kapla blokjes uit, die de perfecte verhoudingen hadden om een miniatuurgebouwen mee te stapelen.

Houten speelblokjes voor honderden creaties

De Kapla stapelblokken zijn vervaardigd uit onbewerkt dennenhout, al zijn er ook gekleurde blokjes te verkrijgen. De blokjes zijn daarmee erg stevig en duurzaam, waardoor kinderen jarenlang gebruik kunnen maken van dit leuke speelgoed.

Kapla biedt bouwsets met 100, 200, 280 en zelfs 1000 stukjes aan. Kan je je al inbeelden hoeveel verschillende kunstwerkjes je hiermee kan maken? De bouwsets worden geleverd in een kwalitatieve houten kist of kartonnen doos waarin je meestal 1 of meerdere Kapla boekjes vindt waarin een aantal voorbeelden staan die je kan nabouwen. Natuurlijk kan je zelf ook je meest creatieve ideeën construeren. De ideeënboekjes zijn trouwens ook apart verkrijgbaar.

Voor de kleurliefhebbers is er extra goed nieuws, er zijn namelijk ook enkele sets voorhanden met gekleurde blokjes. Deze zorgen voor een extra showelement en zijn misschien een extra bron ter inspiratie!

Andere populaire bouwblokken

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle bouwblokken zeker de moeite! Daar kan je ook bouwblokken van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kapla bouwblokken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).