Al het Badspeelgoed van Kid O

In bad gaan zal nog nooit zo leuk geweest zijn met het badspeelgoed van Kid O! De badspeeltjes zijn erg kleurrijk en stimuleren peuters keer op keer om al spelenderwijs allerlei zaken bij te leren.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kid O badspeelgoed

De Kid O badspeeltjes zijn voorzien van simpele, doch doordachte kleurrijke designs die peuters zullen prikkelen en daardoor smeken om ontdekt te worden. Zowel de fantasie, de creativiteit, de motoriek als de zintuiglijke ervaring worden allen gestimuleerd. Het peuterspeelgoed werd ontwikkeld met het STEM systeem (Science, Technology, Engineering en Math) in het achterhoofd. De speeltjes maken immers geluid en sommige geven zelfs licht! Welke is jouw favoriet: de zeehond, de walvis, de woonboot of de duikboot?

Kid O

Bij Kid O geloven ze dat kinderen het meeste plezier beleven wanneer ze nieuwe dingen aan het ontdekken zijn. Voor jonge kinderen staat spelen immers gelijk aan leren. Zo zijn de verschillende Kid O producten speciaal ontworpen om zo veel mogelijk verschillende zaken te kunnen ontdekken. De verschillende vormen, kleuren en groottes stimuleren de kinderen keer op keer.

Stevig speelgoed voor stevige pret

Kinderen zullen jarenlang kunnen genieten van het Kid O peuterspeelgoed dankzij de ergonomische vormgeving en het gebruikte kunststof dat erg solide is. Hierdoor overleven de badspeeltjes probleemloos kleine ongelukjes.

Ander populair badspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met al het badspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook badspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kid O badspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).