Kid O

Met de grappige en leerrijke badspeeltjes van Kid O zullen zelfs de jongste kinderen keer op keer met veel plezier een badje willen nemen. De speeltjes zijn vervaardigd uit stevig kunststof en bevatten een heel aantal leuke effecten waarbij steeds de glimlach op kindergezichtjes getoverd wordt!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kid O: het speelgoed voor de allerkleinsten

Een schattige walvis, zeehond of duikboot? Kindvriendelijker kan het niet. Aangepast aan de kleine handjes, zijn de figuurtjes van Kid O ook mooi en tof om te zien. Ook als een leuk decoratiestuk in de badkamer!

Over het merk Kid O

De oprichters van Kid O geloven erin dat kinderen het meeste plezier maken wanneer ze nieuwe dingen ontdekken. Daarom hebben ze speelgoed op de markt gebracht waar kinderen tegelijk kunnen spelen en verkennen. Door hun verschillende vormen, kleurtjes en groottes, prikkelt het speelgoed de zintuigen en kunnen kinderen volop hun verbeeldingskracht ontwikkelen!

Waarom kiezen voor Kid O?

Voor kinderen staat spelen gelijk aan leren. Alle Kid O producten zijn ontworpen met vele mogelijkheden om verschillende zaken te ontdekken. Keer op keer worden de kinderen gestimuleerd om te ontdekken dankzij de verschillende vormen, kleuren en groottes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij KinderenKoning bieden we verschillende badproducten aan voor kinderen, waarmee hun verbeelding oneindig is. Bekijk het gamma hier >