Alle Houten treinen van Kidkraft

Kleine machinisten kunnen zich ten volle uitleven met e houten treinsets van Kidkraft. De sets zien er indrukwekkend uit en zijn een oneindige bron van leuke avonturen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kidkraft treinsets

Jonge kinderen zijn steevast gefascineerd wanneer ze bij het lokale station een trein voorbij zien razen. Wat is er dan leuker om zelf te bepalen wanneer de treinen rijden? De Kidkraft houten treinsets geven de kids deze mogelijkheid en zullen grote ogen opwekken door hun impressionante vormgeving. Kidkraft biedt zowel grote als kleine houten treinensets aan die met of zonder treintafel geleverd worden en leert kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen, verschillende vormen te onderscheiden en kleuren te ontdekken.

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere treinsets, tuinsets, speelgoedkisten, kinderbedden en nog veel meer terug!

Moderne treinsets in verscheidene thema’s

De dagen dat zulke sets enkel bestaan uit houten treintjes en een paar sporen zijn voorbij en dat valt meteen op wanneer je de treinsets van Kidkraft voor de eerste keer aanschouwt: ze barsten van de kleuren en details, je zal niet weten waar je eerst moet kijken! Bovendien vindt iedereen zeker zijn favoriet, want in de speelsets zijn uiteenlopende thema’s gebruikt die iedereen zullen kunnen bekoren. Zo zijn er ‘trein’ racesets van Pixar Cars, een treinset met dinosaurussen, eentje in de bergen, ... De treinsets worden met voldoende accessoires geleverd zodat kinderen keer op keer leuke verhaaltjes kunnen verzinnen.

Gebruikte materialen voor jarenlang plezier

De treinsets en treintafels van Kidkraft zijn vervaardigd uit veel verschillende houten elementen die je dankzij stapsgewijze instructieboekjes gemakkelijk in elkaar zet. Het samengestelde hout is stevig en zorgt ervoor dat de kinderen zich ten volle kunnen uitleven en slijt lang achterwege blijft.

Andere populaire houten treinen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle houten treinen zeker de moeite! Daar kan je ook houten treinen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft houten treinen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).