Uw taalkeuze:

Houten treinen online kopen? | KinderenKoning

Houten treinen

Houten treinen

Filter op
Merk
  1. (9)
  2. (4)
  3. (13)
  4. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tjoeke tjoeke tuut! Tijd om op te stappen op de houten treinen

Een leuke, houten treinset is een schot in de roos bij bijna alle kinderen. Ze zijn er in verschillende thema’s met elk hun eigen wagentjes en accessoires. Wat sowieso vast staat, is dat jouw kind heel veel plezier zal beleven aan het treinspel. En stiekem zullen mama en papa hier ook nog wel eens mee willen spelen, niet?

Treinset in hout van Kidkraft

De meeste treinsets van KidKraft zijn gecombineerd met een bijhorende tafel. Dit zorgt ervoor dat het speelgoed niet op de grond ligt en kinderen er al zittend gemakkelijk mee kunnen spelen. Verder schept het een speciale sfeer doordat er een speelbord op de tafel gedrukt staat. Zo kan jouw kind rustig zijn gangetje gaan met de houten trein. Bekijk hier alle treinsets van Kidkraft >

Houten treinsets van Janod

Ook Janod maakt mooie treinsets. Net zoals KidKraft, werken zij met duidelijke thema’s. Zo hebben ze de Story Express reeks, mooie treinencircuits met de volgende thema's: brandweer, safari, boerderij en circus! Deze leuke treinensets komen met bijpassende treintjes en accessoires. De treinsporen zijn ook aanpasbaar om zelf je eigen route te maken! Alle houten treinensets van Janod >

Speeltafel van Plan Toys

Plan Toys heeft een aparte speeltafel ontworpen. Zo kunnen kinderen zelf kiezen welke spullen ze allemaal op de tafel leggen. Doordat de tafel uit hout gemaakt is, zal deze generaties lang kunnen meegaan.

Houten treinen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).