Alle Houten schommelpaarden van Kokua

Kokua komt erg creatief uit de hoek en tovert haar loopfietsjes om tot echte schommelpaarden doormiddel van een houten onderstel. Voorts in het gamma vind je ook een traditioneel hobbelpaard terug, Fjolna genaamd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kokua schommelpaard

De Kokua of LIKEaBIKE schommelpaarden, of beter gezegd schommelfietsen, zijn een knap staaltje van inventiviteit. Doormiddel van een houten onderstel tover je jouw houten loopfietsje in geen tijd om tot een leuk hobbelpaard waar geen kind genoeg van kan krijgen. Let wel op: het onderstel en de bijhorende loopfiets moet je apart aankopen! Deze ROCKaBIKE schommelpaarden kan je vormen door de onderstellen te combineren met de Kokua Spoky, Mountain, Forest en Mini loopfietsen. Kijk wel goed na of deze geschikt zijn voor de Midi- of Mini-reeksen. Wie liever een echt schommelpaard heeft, kan zeker een kijkje nemen naar het Kokua Fjolna schommelpaard, een prachtig stuk houten speelgoed dat generaties lang meegaat.

Kokua / LIKEaBIKE

Kokua staat al sinds 1977 bekend al betrouwbaar fietsmerk. Het eerste fietsje, ‘de Nikky-Bike’ was de voorloper van de huidige Kokua LIKEaBIKE en de start van een groot succes. Kwaliteit primeert bij Kokua en alle producten gaan voor een laatste kwaliteitscontrole nog eens door Duitse handen. Zo ben je zeker dat je kinderen met gerust hart hun eerste (fiets)stapjes kan laten zetten met deze houten fietsjes. Ook de Jumper reeks, vederlichte aluminium loopfietsjes van Kokua, is super populair en een waar begrip.

Zorgvuldige afwerking en gemakkelijke installatie

De schommelpaarden van Kokua zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout en afgelakt met een transparante laklaag, wat voor een erg mooi effect zorgt. De loopfietsjes bevestig je trouwens in een oogopslag aan de onderstellen, zodat je uiterst snel op je ROCKaBIKE kan schommelen. De precieze afwerking en de stevige materialen zorgen er ook voor dat de speeltuigen jarenlang meegaan.

Ander populaire hobbelpaarden

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle hobbelpaarden zeker de moeite! Daar kan je ook schommelpaarden van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kokua schommelpaarden online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).