40% korting
Uw taalkeuze:

Houten schommelpaarden

Schommelpaarden

Filter op
Merk
  1. (1)
  2. (3)
  3. (3)
  4. (1)
  5. (1)
  6. (1)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

10 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

10 artikel(en)

Kijk eens naar de grappige Wishbone Flip! Dit diertje ziet er helemaal niet uit als een klassiek schommelpaardje! Het gekke beestje heeft 4 wieltjes waardoor je hem gemakkelijk als loopwagentje kan gebruiken. Draai je de wieltjes naar boven, dan kan je hem gebruiken als hobbelpaard.

Met Magis Me Too haal je een echt designstuk in huis. Dit schommelpaard laat iedereen versteld staan met zijn mooie, strakke en stijlvolle look.

Wie eerder op zoek is naar een retro look voor zijn schommelpaard moet zeker eens kijken naar de merken KidKraft en Janod. Deze houten paardjes zijn duidelijk te herkennen aan hun manen en halster. Ook Scratch gaat voor een duidelijke look voor zijn schommelpaardje. Naargelang de leeftijd van je kindje kan je de veiligheidsbeugel erop laten of eraf halen.

Kokua gaat voor een creatieve aanpak. Enerzijds hebben ze het Fjolna schommelpaard. Verder hebben ze een speciaal onderstel ontworpen om van je fiets een soort schommelpaard te maken. Kijk wel goed naar de modellen en naar de maat die op het onderstel past!