Alle Speelsets van Le Toy Van

Wow, kijk eens naar al deze supercoole houten speelsets van Le Toy Van! De speelsets zien er allemaal megaleuk uit en zijn vervaardigd uit vrolijk gekleurd hout. De speelsets zijn erg divers, zodat elk kind zeker en vast zijn gading zal vinden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alle speelsets van Le Toy Van: de droom van elk kind

In het uitgebreid assortiment van Le Toy Van speelsets valt er voor elk kind wel iets te vinden! Elke speelset is gebaseerd op een bepaald thema, zo zijn er verschillende middeleeuwse burchten voor stoere ridders, autogarages, werkbanken, piratenschepen, de ark van Noa en nog zo veel meer! De kinderen kunnen zelf hun fantasie laten werken om zo de gekste verhalen te bedenken.

Over het merk Le Toy Van

Le Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed. De Le Toy Van-artikelen worden geproduceerd in een ICTI geaccepteerd bedrijf. Bij deze fabrieken wordt sterk rekening gehouden met het welzijn van de werknemers.

Speelsets uit kwaliteitsvol hout

Om er zeker van te zijn dat de kinderen jarenlang van hun speelset van Le Toy Van kunnen genieten, werd er stevig hout gebruikt dat mooi werd beschilderd. Kinderen kunnen zich dus gerust ten volle uitleven; ook de toekomstige broertjes en/of zusjes zullen nog met dit fantastische speelgoed kunnen spelen.

Le Toy Van speelsets online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).