Le Toy Van

Met de poppenhuizen en accessoires van Le Toy Van haal je producten van topkwaliteit in huis. De huisjes vallen op door hun zorgvuldige afwerking, vele details en fraaie pasteltinten. De poppenhuizen en bijhorende sets zijn daardoor dus zeker een topidee voor alle meisjeskamers.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Poppenhuis van Le Toy Van: de droom van elke dochter

Fantastische poppenhuizen en gezellige kamers met meubels en poppen! Le Toy Van biedt de beste speelervaring door de fraaie details in het mooi afgewerkte speelgoed. Prachtige pasteltinten toveren de huisjes om tot een echt kinderparadijs!

Over het merk Le Toy Van

Le Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed. De Le Toy Van-artikelen worden geproduceerd in een ICTI geaccepteerd bedrijf. Bij deze fabrieken wordt sterk rekening gehouden met het welzijn van de werknemers.

Waarom kiezen voor Le Toy Van?

De producten worden ontworpen door een ervaren ontwerpteam dat streeft naar constante innovatie. Deze producten zijn al meermaals in de prijzen gevallen dankzij hun onderscheidende ontwerpen. Het speelgoed van Le Toy Van is veilig voor gebruik voor kinderen vanaf drie jaar.

Kinderenkoning heeft verschillende poppenhuizen in het assortiment zoals Sophie’s Huis, Bella’s Huis, en de Daisy Cottage. Om de sets compleet te maken zijn er nog aanvullingen zoals de BBQ-set, Daisylane-kamers en de poppenfamilies. Bekijk hier alle Le Toy Van poppenhuizen >