Al het Badspeelgoed van Lilliputiens

Lilliputiens biedt enkele leuke artikelen voor peuters aan die de badervaringen naar een nieuwe hoogtes stuwen. In het gamma vind je grappige badcapes, een toiletzak en schattige bootjes voor in bad!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alles voor de badkamer van Lilliputiens

Niets zo zalig dan na een dag vermoeiend spelen een zalig badje te pakken om er weer helemaal bovenop te komen. Wie het badmoment voor jonge kinderen nog veel aangenamer wilt maken, moet zeker eens een kijkje nemen naar ons aanbod van Lilliputiens badartikelen! Tijdens het baden zelf kunnen de kids zich volledig uitleven met de 3 kleurrijke zeilbootjes, plezier verzekerd! Het wassen zelf doe je natuurlijk met het washandje van een van de schattige badsets. De badsets Julliette en Jef bevatten niet enkel een washandje, maar ook een super coole badcape die de kids achteraf zalig kunnen dragen voor het slapengaan! Een nachtje slapen bij de grootouders e je wilt al je favoriete badspulletjes meenemen? Geen enkel probleem; de Lilliputiens toilettas is waterdicht, ziet er erg fraai uit met zijn circusthema en biedt voldoende plaats om je spulletjes in te steken.

Lilliputiens

Het Belgische Lilliputiens werd in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Vooral de hoogstaande afwerking en leuke details blijven keer op keer verbazen en er wordt gefocust op de stimulatie van de fijne motoriek en de creativiteit. De hippe speeltjes worden bedacht door enkele supermama’s die inzicht en ervaring hebben om speelgoed te maken waar de kinderen van dromen. In het gamma van Lilliputiens vind je onder andere badpeelgoed, peuterspeelgoed, speelpoppen, rugzakjes en poncho’s.

Gebruikte materialen

Ook de badkamerartikelen van Lilliputiens blinken uit door de toffe kleurrijke design en de hoogwaardige afwerkingen. Bovendien werden er steevast stevige materialen gebruikt om zo duurzame producten te kunnen garanderen die erg lang meegaan! Zo zijn de badcapes bijvoorbeeld gemaakt van katoen en werd de toiletzak vervaardigd uit polyester. Tevens is het Lilliputiens badspeelgoed ook geschikt om te wassen op 30°C.

Ander populair badspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met al het badspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook badspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lilliputiens badspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).