Exit actie april
Uw taalkeuze:

Lilliputiens

Lilliputiens is opgericht in 1995 door twee Belgische vriendinnen. Het speelgoed blijft dag op dag nog steeds verbazen met de hoogstaande afwerking en leuke details. Haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages zoals Water, Liz, Jef en Georges maken van elk artikel een onderdeel van een verhaal.

 

Kinderenkoning heeft verschillende producten en de bijbehorende variaties per personage: peuter- en babyspeelgoed, rugzakjes, paraplu’s, schooltassen, poncho’s en ga zo maar door. Om de hippe speeltjes van Lilliputiens te ontwerpen kan het bedrijf rekenen op een team van gedreven wondermama’s. Zij hebben de nodige ervaring en inzicht om speeltjes te creëren waar kinderen van dromen. Speeltjes die letterlijk tot de verbeelding spreken!

 

Er wordt vaak gefocust op het stimuleren van de creativiteit en fijne motoriek. Ze laten de kinderen de wereld op een speelse en veilige manier ontdekken. Het speelgoed van Lilliputiens zit vol verrassingen en leuke details, zodat het mee kan groeien in de belevingswereld van de kinderen. Wat op het eerste zicht een stoffen bal lijkt, blijkt later een sprookjesfiguur te verhullen.

 

Elk product van Lilliputiens is van Belgische makelij. De mama’s van het team zorgen ervoor dat alles 100% veilig is en uitvoerig getest wordt voor het op de markt komt. Het voldoet dan ook aan internationale en Europese normen.

Naam
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5