Alle Verfstiften van Little Brian

Zijn jouw kinderen zot van verven en ben jijzelf niet zo dol op al de troep dat dit met zich meebrengt? Dan zijn de verfstiften van Little Brian de enige juiste oplossing, deze hebben namelijk geen extra borstel of water nodig om te mooiste kunstwerken te maken!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Little Brian verfstiften

De verfstiften van Little Brian zijn het leukste en properste alternatief voor de traditionele verfborstels die erg veel werk met zich meebrengen. De verfsticks bevatten kleurrijke verf die je simpelweg over en weer moet strijken. Extra water of een echte borstel zijn dus niet nodig, waardoor proper en gemakkelijk verven een nieuwe betekenis krijgt. Bovendien droogt de verf erg snel op, waardoor je dus ook prima buiten mooie creaties kan maken. De Little Brian verfstiften vind je terug in 3 varianten, namelijk: Klassieke en Metallic kleuren én speciale fluoriscerende sticks. Geen verrassing dus dat Little Brian met deze innovatieve paint sticks reeds verschillende awards gewonnen heeft!

Little Brian

Little Brian is niet nieuw in de verfwereld, sterker nog, het is al enige tijd bezig onder de naam Brian Clegg, de toonaangevende fabrikant van verf die aan alle scholen in het Verenigd Koninkrijk levert! Brian Clegg, gevestigd in Rochdale sinds 1973, heeft een sterke historie en werkt nu al meer dan 40 jaar in de onderwijssector, maar met de lancering van Paint Sticks verplaatsen ze zich nu ook naar de detailhandel.

Andere populaire kartonnen speelgoed artikelen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kartonnen speelgoed artikelen zeker de moeite! Daar kan je ook kartonnen speelgoed artikelen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Little Brian verfstiften online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).