Little Brian

De Little Brian Paint Sticks zijn de ideale manier voor kinderen om zich op een propere manier van hun meest creatieve kant te laten zien. Deze verfstiften zijn gevuld met kleurrijke verf en kan je dus meteen gebruiken. Extra water en een borstel zijn niet eens nodig!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk Little Brian

Little Brian is niet nieuw in de verfwereld, sterker nog, het is al een tijdje bezig onder de naam Brian Clegg, de toonaangevende fabrikant van verf die alle scholen in het Verenigd Koninkrijk en ver daarbuiten levert!

Brian Clegg, gevestigd in Rochdale sinds 1973, heeft een sterke reputatie en werkt nu al meer dan 40 jaar in de onderwijssector, maar met de lancering van Paint Sticks bevinden ze zich nu in de detailhandel met het oog op de noden van kinderen die van kunst houden!

Waarom kiezen voor Little Brian?

Op zoek naar iets nieuws voor de kids, waarbij ze alle plezier kunnen hebben met minder rommel? Wel, kijk dan niet verder: dankzij de Little Brian Paint Sticks kunnen kleine kunstenaars nu overal schilderen zonder er een boeltje van te maken!

Een leuke, schone, eenvoudige en zeer handige manier om te schilderen: Little Brian Paint Sticks zijn snel uitgegroeid tot de nieuwste must-haves voor elke jonge kunstliefhebber ! Ze kunnen zelfs in een reistas worden gedaan om de kinderen ook op vakantie te vermaken!

Heb drie keer zoveel plezier! Naast onze originele Paint Sticks, hebben we ook de keuze uit Metallic Paint Sticks en Day Glow Paint Sticks. Zo ben je er zeker van dat je kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven. Bekijk hier alle Little Brian verfstiften >