Alle Kinderzetels van Magis Me Too

De robuuste, maar chique meubelset van Magis Me Too past in elke tuin dankzij het fraaie uiterlijk dat op stenen gebaseerd is. Deze Piedras designset bestaat uit een tafel, een stoel en een zetel en zijn alledrie apart verkrijgbaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Magis Me Too kinderzetels

Piedras Tavolino, Piedras Poltroncina en Piedras Divanetto ... speciale namen als je het ons vraagt, maar deze behoren dan ook toe tot de collectie van merkwaardige Magis Me Too kindermeubelen. Merkwaardig in de zin van fascinerend en prikkelend, want de kinderzetel, kinderstoel en tafel van Magis Me Too hebben allemaal een eigenzinnige vormgeving die door Javier Mariscal ontworpen werd en volledig geïnspireerd is op rotsen en keien.

Magis Me Too

Me Too is een accessoires- en meubelcollectie van Magis die in 2004 het levenslicht zag en werd gecreëerd met het oog op het stimuleren van de creativiteit van het kind. Magis Me Too verdiept zich eerst in de levenswijze van jonge kinderen om pas daarna de eigenzinnige meubels te ontwikkelen. De producten worden ook grondig bekeken door pedagogische experts en worden bovendien voorzien van materiaalinnovaties. De producten zijn extreem duurzaam en zijn eigenlijk design-stukken op zich, maar kunnen ook gebruikt worden als leuk speelgoed. De collectie van Magis Me Too is van 100% Italiaanse kwaliteit en bevat onder andere kindertafels en –stoelen, schommelpaarden en de bekende design puppy’s.

Stevig materiaal voor gebruik in de tuin

De fantasierijke Magis Me Too kinderzetels, kinderstoelen en tafels zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen en zijn daardoor verrassend gemakkelijk proper te houden, mega robuust en weerbestendig. Hierdoor zijn de Magis Me Too meubels uitermate geschikt om in de tuin te zetten.

Andere populair kindermeubelen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kindertafels en kinderstoelen zeker de moeite! Daar kan je ook kindermeubels van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Magis Me Too kindermeubelen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).