Magis Me Too

In de collectie van Magis Me Too zal je hoogwaardige en prachtige speelgoedartikelen en kindermeubelen terugvinden die dankzij hun unieke vormgeving ook dienst doen als fraaie designstukken die in elke kamer passen. 

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Unieke kindermeubels van Magis Me Too

Geef uw huis extra pit met de trendy kindermeubels en accessoires van Magis Me Too! Ja, want deze moderne kindermeubels zijn niet alleen kindvriendelijk, maar doen door hun high-end design en afwerking ook dienst als een prachtig decoratiestuk.

Over het merk Magis Me Too

Me Too is een meubel- en accessoirescollectie die in 2004 werd gecreëerd door Magis met de bedoeling om de creativiteit van het kind te stimuleren. Het idee ontstond toen de oprichter van Magis zijn kleindochter een tafel wou geven waar ze op kon tekenen. Op dat moment realiseerde hij zich dat er geen meubelen waren voor kinderen van haar leeftijd.

Waarom kiezen voor Magis Me Too?

Magis Me Too verdiept zich in de levenswijze van kinderen alvorens de eigenzinnige meubelen te ontwikkelen. Pedagogische experts en technologische materiaalinnovaties worden ten slotte toegevoegd aan de mix waardoor een uniek product ontstaat. De Magis Me Too-producten zijn 100% van Italiaanse kwaliteit. Dit duidt het opvallende en high-end design, maar ook de extreme duurzaamheid die nodig is voor de leefwereld van actieve kinderen. De uniekheid zit in het vaak dubbele gebruik van de spulletjes.

Veel artikelen zijn design-stukken die op zichzelf kunnen staan en ook gebruikt kunnen worden als speelgoed. De opvallendste producten zijn de puppy’s in verschillende maten van small tot extra large met verschillende kleuren: rood, oranje, wit, groen, etc. De praktische topper is de Linus tafel die enorm stevig en stijlvol is, plus in verschillende maten beschikbaar. Tot slot heeft Magis Me Too ook enkele prachtige schommelpaarden in de collectie.

Bekijk hier alle Magis Me Too kinderzetels >
Bekijk hier alle Magis Me Too kindertafels en kinderstoelen >