Delsey

Al wie op reis vertrekt of naar school moet gaan wilt natuurlijk met een stijlvolle reiskoffer of boekentas het huis verlaten. Neem daarom zeker een kijkje naar het aanbod van Delsey; zij bieden immers kwalitatieve en erg mooi ogende producten aan die deze uitjes des te leuker zullen maken.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op reis of naar school - Delsey schiet je te hulp!

Het Franse merk Delsey staat bekend om haar kwaliteitsvolle materiaal en stijlvolle producten. De reiskoffers en boekentassen zijn vervaardigd uit stevige, maar lichte materialen. Dit zorgt voor een onverslaanbare combinatie van kwaliteit en comfort, wat de weg naar school of uw reisavontuur zoveel aangenamer maakt.

Over het merk Delsey

Delsey werd opgericht in 1946 door Mr. Delahaye en de twee Seynhaeve broers. De eerste producten waren opbergtassen voor fototoestellen en camera’s. Het duurde dan ook niet lang alvorens het merk haar kennis en expertise inzette voor het maken van koffers. Zo werd in 1970 de eerste Delsey koffer geproduceerd, onder de naam Delsey Airstyle. Het bedrijf staat bekend om zijn constante innovatie en de missie om steeds meer functionele en lichtere producten aan te bieden. De verschillende reeksen zijn uitermate geschikt voor zakenreizen en vakantietrips. Alle designs worden beïnvloed door de plaats van oorsprong: Parijs.

Waarom kiezen voor Delsey?

Delsey heeft sinds zijn geboorte altijd de x-factor gehad, waardoor het mondiaal een succes werd. Praktisch en toch modieus, de koffer dat het leven simpeler én stijlvoller maakt. Om de hoge verwachtingen steeds in te lossen, zowel op het vlak van uitstekend materiaal als maximale veiligheid, blijven de ontwerpers van Delsey dagelijks werken aan nieuwe innovaties!

Dankzij de rijke geschiedenis en duizenden tevreden klanten is het merk wereldberoemd onder gezinnen en zakenmensen. Zo wordt er elke tien seconden ergens ter wereld een Delsey koffer verkocht!

Kinderenkoning biedt een breed gamma van Delsey boekentassen aan: horizontale en verticale trolleys en de ‘klassieke’ boekentas in een modern design. De keuze aan koffers bestaat uit verschillende maten en telkens in verschillende kleuren. Van koffers die voldoen aan de handbagagenormen (55 cm), als de grotere koffers voor heel het gezin (77 cm). Er is keuze uit verschillende langlopende en nieuwere collecties zoals: Helium, Helium Air, Belfort, enz.

Voor ieder wat wils dus! neem hier een kijkje naar alle boekentassen.