Durcolo

Durcolo heeft enkele leuke speeltuigen in het gamma die kinderen zullen doen stralen van geluk wanneer ze deze in de tuin zullen zien pronken. De speeltoestellen zien er erg mooi uit, zijn voorzien van een heleboel verschillende speelmogelijkheden en bieden plaats om nog een aantal extra speelaccessoires te bevestigen, zodat het plezier naar nóg grotere hoogtes gestuwd wordt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Durcolo speeltuigen: duurzaam én uitdagend

Bij Durcolo vind je alles voor het speeltuig van je dromen. Met een speeltuig kan jouw kind volop verkennen, beleven en plezier maken! De speeltoestellen van Durcolo zijn bovendien vervaardigd uit de meest duurzame materialen en op een veilige manier afgewerkt.

Over het merk Durcolo

Durcolo is gespecialiseerd in het verduurzamen van hout en heeft een eigen productie van tuinhout, carports en speeltoestellen. De speeltorens van Durcolo zijn vervaardigd uit degelijke materialen en duurzaam behandeld geschaafd hout, met een chroom- en arseenvrij impregneermiddel.

De avontuurlijke speeltoestellen zijn modulair opgebouwd, met steunpalen 90 mm x 90 mm.  De vloer, wanden, trap en dakdelen zijn voorgemonteerd en alle boringen zijn voorzien. De speeltorens worden geleverd met een duidelijk bouwplan. Bekijk hier alle speeltuigen van Durcolo >

Waarom kiezen voor Durcolo?

De houten constructie maakt de speeltoestellen zeer duurzaam, waardoor ze jarenlang meegaan. Door de verschillende schommel- en speeltuigaccessoires waaruit je kan kiezen, creëer je een uniek avontuur voor je kind. Je kan zelfs een cool piratenstuur of een telescoop op de uitkijk plaatsen!

De speeltuigen van Durcolo hebben geen onderhoud nodig. Het kan natuurlijk nooit kwaad om de slijtage van de schommelhaken te controleren en te kijken of alle bouten, moeren en vijzen goed vastzitten.