Early Rider

Wie een leuke loopfiets voor de kids wilt kopen, kan best eens een kijkje nemen naar het leuke gamma van Early Rider. Deze kinderfietsjes hebben fraaie designs, zijn erg duurzaam en zijn beschikbaar met een aluminium of houten frame.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met een Early Rider kinderfiets ben je niet meer te stoppen!

De merknaam zegt het zelf al – je kan nooit vroeg genoeg beginnen met fietsen! Early Rider heeft als missie om een sensatie van avontuur te creëren voor jonge kinderen. Dit doen ze door een uitstekend samenspel van design, kwaliteit en haar eigen unieke productiemethoden.

Over het merk Early Rider

Bij Early Rider werken ze met volle toewijding aan hun droom: de beste kinderfiets op de markt brengen. De oprichters hebben door de jaren heen heel veel fietsen en benodigdheden ontworpen om te weten wat de noden zijn van kinderen die een loopfiets gebruiken. Bekijk hier alle Early Rider loopfietsen >

Toch is het creëren van de beste loopfiets niet het enige wat Early Rider belangrijk vindt. De ultieme droom van het merk is om de beste fietsen aan te kunnen bieden aan het grootste publiek!

Waarom kiezen voor Early Rider?

Het leukste aan deze traditionele fietsen is dat ze alle uitdagingen aan kunnen waaraan je ze onderwerpt. Voor Early Rider is middelmaat geen optie en dus streeft het merk altijd naar excellentie om de meest duurzame loopfietsen en kinderfietsen op de markt te brengen.

KinderenKoning biedt alle Early Rider loopfietsen aan. Erg populair is de Early Rider Trail Runner serie, loopfietsjes met een metalen frame. Verder zijn er ook aan aantal kinderfietsjes van Early Rider met een houten frame in het gamma.

Deze modellen kunnen gebruikt worden door kinderen van 1 tot 2,5 en van 3 tot 6 jaar. De Early Riders beschikken over een verstelbaar zadel waardoor ze meerdere jaren na elkaar gebruikt kunnen worden.