Plan Toys

De rubberhout artikelen van Plan Toys zijn heel schattig en gaan zeer lang mee! Bovendien biedt dit merk een breed gamma aan verschillende speelgoedartikelen aan, waardoor je zeker je gading zal vinden!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duurzaam speelplezier met Plan Toys

Het speelgoed van Plan Toys is niet alleen leuk en schattig, maar heeft ook een hoge duurzaamheidsfactor. Door steeds maar nieuwe materialen en processen te gebruiken, gaat niets verloren en komen prachtige creaties tot stand waar uw kind jarenlang plezier aan zal beleven!

Over het merk Plan Toys

Plan Toys is een veelvoudig award-winnend bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1981 en produceert speelgoed uit rubberhout.

Plan Toys geeft veel om het milieu en maakt enkel gebruik van gecertificeerde leveranciers. Daarnaast zetten ze zich ten volste in om veilige producten van hoge kwaliteit aan te bieden. ”Duurzaamheid” is voor hen een kernwaarde. Zowel naar de ontwikkeling van het speelgoed als het productieproces en de omgeving van het kind en de mens.

Waarom kiezen voor Plan Toys?

Voor elke leeftijdscategorie heeft Plan Toys speelgoed op maat om zo de specifieke behoefte van elk kind op elk moment te vervullen. Extra focus ligt op de motorische en sociale ontwikkeling. 

Kinderenkoning verdeelt speelgoed voor de kleinste kinderen zoals de “Click Clack Tree” als grotere kinderen met het “Victoriaans Poppenhuis” en de befaamde “Garageset”. Ten slotte is er de enorme speeltafel van Plan Toys die ideaal is voor speelset, puzzels en zoveel meer!

Vooral de coole huisjes voor poppen zijn heel populair. Ontdek hier alle Plan Toys poppenhuizen >