Quickplay

Quickplay is een sportmerk dat verschillende basisproducten verdeeld op internationale basis. Bij KinderenKoning bieden wij u een uitgebreid gamma aan van Quickplay producten. Van doelen en rebounders tot match shelters, we hebben het allemaal voor u.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over het merk Quickplay

QUICKPLAY is een premium sportmerk dat voor de retail- en consumentenmarkten in het Verenigd Koninkrijk en op een internationale basis levert met producten zoals trainingsdoelen, wedstrijddoelen en rebounders voor voetbal.

Met de overtuiging om sportuitrusting beter te maken met behulp van onderzoek en innovatieve ontwikkeling, streeft QUICKPLAY ernaar om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen duurzaam zijn, maar ook ultradraagbaar en eenvoudig in elkaar te zetten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het noorden van Engeland en het bedrijf heeft toegewijde accountmanagers, een klantenserviceteam en een distributiefaciliteit waarmee ze duizenden bestellingen per jaar kunnen verwerken. Alle voorraad wordt binnen een groot magazijn gehouden, zodat klanten hun producten op tijd en in perfecte staat ontvangen.

Waarom kiezen voor Quickplay?

QUICKPLAY werd in 2007 opgericht op basis van de overtuiging dat sportuitrusting beter kon worden gemaakt. Ze ontwikkelen producten die spelers en coaches op alle niveaus van sport optimaal laten presteren. Hun doel is om spelers en teams van de basis te voorzien van innovatieve producten waardoor ze het gevoel krijgen dat ze op het hoogste niveau kunnen presteren. Het bedrijf gelooft in innovatie in design, kwaliteit in productie en uitzonderlijke klantenservice. Bekijk hier alle voetbalartikelen van Quickplay >