Alle Voetbalgoals van Quickplay

Niets is heerlijker dan samen met de kinderen een balletje te trappen in de tuin. Ontdek daarom zeker de Quickplay voetbalgoals, die zeer gemakkelijk op te zetten zijn en toch tegen een (voetbal)stootje kunnen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Quickplay voetbalgoalen

Wij vinden het belangrijk om buiten spelen te stimuleren en daarvoor is een Quickplay voetbaldoel perfect! De goalen zijn op een aantal minuten op te zetten en stellen kinderen in staat om thuis hun traptechniek te oefenen.

Naast voetbalgoals biedt Quickplay ook nog een aantal andere voetbalproducten aan. Zo heb je een heus overdekte voetbalbank, ideaal om even terug op adem te komen na het zoveelste spurtje. Er bestaat zelfs een combinatie van voetbalgoal en shelter! Ook de plooistoelen zijn het perfecte middel om eventjes in stijl te kunnen rusten. De rebounders zijn dan weer het uitgelezen middel om je voetbalvaardigheden op jezelf te oefenen.

Quickplay

Quickplay is een echt sportmerk dat innovatieve producten aanbiedt en verdeeld op internationale basis. Met het oog op het beter maken van sportgerief, wil Quickplay kwalitatieve en duurzame producten aanbieden die vlot monteer- en transporteerbaar zijn.

Transporteerbare voetbaldoelen

Ooit al gehoord van een opvouwbaar voebaldoel? Nu dus wel, want de Quickplay Kickster serie bevat goalen die in 2 minuutjes opgezet en volledig klaar zijn om op te schieten. Het geheim van dit systeem is elastiek, die alle delen verbonden houdt. De Kickster voetbalgoals zijn gemaakt van glasfiber en metaal, waardoor ze, naast vederlicht, toch ook sterk zijn. Een opplooibare goal is super handig om bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand of het park.

Rebounders om alleen te trainen

Zin om op je eentje te werken aan je passing, balcontrole of schietkunsten, dan zijn de plooibare rebounders van Quickplay het antwoord! De constructies bestaan uit staal en glasvezel, waardoor deze lekker duurzaam zijn.

Andere populaire voetbalgoalen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle voetbalgoalen zeker de moeite! Daar kan je ook voetbalgoalen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Quickplay voetbalgoals online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).