Wishbone Bike

Wishbone Bike brengt al meer dan 10 jaar fraai ogende loopfietsen op de markt waar de kinderen jarenlang gebruik van kunnen maken dankzij het omvormbare frame en verstelbare zadel!

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wishbone Bike loopfiets: een fiets die met je meegroeit

Wishbone Bike is bij uitstek de specialist in meegroeiende loopfietsen. Een eigen voertuigje geeft je kind een grote vrijheid om de wereld te verkennen en doordat je deze kan ombouwen naar de grootte van je kind, gaat deze loopfiets jarenlang mee!

Over het merk Wishbone Bike

Sinds 2005 staat een jong gezin in voor het succes van de Wishbone producten. Het idee waaruit Wishbone loopfietsen ontstaan zijn, is dat de ouders een stuk geschiedenis van vroeger wilden meegeven aan hun kinderen zoals zij het beleefden toen zij zelf klein waren. Met dat idee begon het gezin de eerste prototypes van de Wishbone Bike loopfietsen te ontwerpen. Ze wilden zich differentiëren door een aanpasbare fiets aan de man te brengen die dienst kan doen als loopfiets, maar ook als een loopdriewieler.

Waarom kiezen voor Wishbone Bike?

Ben je het beu om zo vaak een nieuwe loopfiets te moeten kopen voor jouw kinderen die veel te snel groeien? Dan biedt de Wishbone Bike loopfiets een handige oplossing. Dankzij het eenvoudige systeem kan je kind vanaf zijn 1 tot zijn 5 jaar met dezelfde loopfiets vrolijk rondhuppelen. De Wishbone Bike 2-in-1 bouw je dankzij het omdraaibare frame in geen tijd om zodat het zadel telkens hoger komt te staan. Dankzij de aparte Trike Kit bouw je hem zelfs uit tot een te gekke driewieler. Je kan er natuurlijk ook voor opteren om gewoon de Wishbone Bike 3-in-1 loopfiets aan te schaffen!

De Wishbone Bike komt in verschillende varianten. Zo zijn er de houten versies in natuurlijke kleur, groen en rood. De recycled versie is van gerecycleerd materiaal en brengt een coole zwarte look in het gamma. Bekijk hier alle loopfietsen van Wishbone Bike >

Extra personalisatie kan door de stickerset, de gekleurde stuurgrips, zadelhoezen en de bijpassende renners-outfits! Klik hier om alle Wishbone Bike accessoires te bekijken >