Alle Loopfietsen van Wishbone Bike

De Wishbone Bike loopfietsen zijn razend populair en daar zijn redenen voor. De fietsjes hebben een schitterend design, zijn kwalitatief top en kan je bij vele modellen op 3 verschillende manieren in elkaar zetten, al naargelang de grootte van het kind!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wishbone Bike loopfiets

De loopfietsen van Wishbone Bike onderscheiden zich door hun trendy houten design dat je bovendien aan kan passen, zodat het fietsje als het ware meegroeit met het kind. Zo zijn de meeste modellen van Wishbone Bike geschikt voor kindjes vanaf 1 tot ongeveer 5 jaar. Kindjes zullen na het jarenlange plezier met het loopfietsje zeker en vast moeite hebben om afscheid te nemen van hun trouwe vriend! De loopfietsjes zijn vervaardigd uit ecologisch verantwoorde materialen en vind je terug in modellen met 1, 2 of 3 manieren om het fietsje in elkaar te zetten. Bovendien dragen loopfietsen bij aan een fijne uitstekende motoriek. Spelenderwijs belangrijke vaardigheden aanleren, daar houden we van! In het gamma vind je Wishbone Bike loopfietsen in groen, rood, zwart, hout, grijs en roze!

Wishbone Bike

De Wishbone Bike ontstond in 2005 met het idee dat een koppel een stukje geschiedenis mee wilde geven aan de kids. Dit koppel staat nu in voor het grote succes van het merk en wilt zich onderscheiden door aanpasbare loopfietsen op de markt te brengen. Door deze omvormbare functie kunnen kinderen van 1 tot 5 jaar rijden met hetzelfde fietsje en hoef je niet telkens een nieuw aan te schaffen

Omvormbare loopfietsjes

Uniek aan de Wishbone Bike loopfietsen is de aanpasbaarheid. Zowel bij de 2 in 1 als de 3 in 1 modellen kan je het fietsje verbouwen zodat het zadel telkens op een grotere hoogte komt te staan en kinderen er jarenlang plezier aan zullen beleven.

Bij een Wishbone Bike 2-in-1 loopfiets staat het zadel zeer laag waardoor kinderen van 1 jaar hier reeds van kunnen genieten. Wanneer ze (veel te snel) groter worden, kan je het frame omdraaien waardoor het zadel veel hoger komt te staan en je nog steeds van de hippe loopfiets gebruik kunt maken. Van een slimme investering gesproken! De Wishbone Bike 3-in-1 loopfiets start als een loopdriewieler voor de kleinste kinderen die ook een minder ontwikkeld evenwichtsgevoel hebben. Deze loopfietsjes kan je daarna gemakkelijk terug ombouwen naar tweewieler met omkeerbaar frame.

Houten loopfiets of eentje uit gerecycleerd materiaal?

De fraai ogende Wishbone Bike loopfietsen zien er niet enkel goed uit, ze zijn ook vervaardigd uit stevige en duurzame materialen die lang meegaan. De frames van de houten modellen zijn vervaardigd uit Berken fineer met polyurethaan lak. De wielen zijn op hun beurt dan weer voorzien van witte luchtbanden met Europees ventiel.

De Wishbone Bike Recycled modellen zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd tapijt. Klinkt niet super stevig, maar dat is het zeker wel! De Recycled 3-in-1 of 2-in-1 Wishbone Bike loopfietsen zien er trouwens super stoer uit met hun zwarte kleur!

Alle gebruikte materialen zijn op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd, iets waar wij veel belang aan hechten.

Andere populaire loopfietsen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopfietsen zeker de moeite! Daar kan je ook loopfietsen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Wishbone Bike loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).