Alle Loopfietsen van Micro Mobility

Kinderen kunnen zich veilig en met pret voorop voortpeddelen met de schattige loopfietsjes van Micro Mobility. Welk kleurtje is jouw favoriet?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Micro Mobility loopfiets

Met een loopfietsje van Micro Mobility haal je kwaliteit in huis! Een fraai ontwerp, een hoge mate van mobiliteit en een vederlicht design... de Micro G loopfietsen zijn ideaal voor kindjes van 3 tot 5 jaar die zich in stijl willen voortbewegen. Bovendien trainen de kids hun evenwicht en coördinatie wanneer ze mama en papa achteraan peddelen. Educatief en super plezant, zo hebben we het graag! De loopfietsen van Micro Mobility zijn beschikbaar in een aantal vrolijke kleuren waarvan je meteen vrolijk wordt.

Micro Mobility

Micro Mobility is constant bezig met het verbeteren van hun producten en daaruit vloeit voort dat hun gamma steeds weer heruitgevonden wordt, met efficiëntie en kwaliteit voorop! Voor de producten op de markt verschijnen, ondergaan deze steeds een reeks testen waarbij ze samen werken met internationale certificaten. Bovendien kiezen ze hun leveranciers op basis van de ecologische voetafdruk en proberen ze mensen en kinderen aan te zetten om zich op een milieuvriendelijke manier te verplaatsen. In hun collectie vind je onder andere kleurrijke loopfietsen en steps aan.

Aluminium loopfiets

Met een gewicht van 3,2 kg kan je gemakkelijk zeggen dat het loopfietsje als een pluimpje aanvoelt. Het aluminium frame in combinatie met achterwielen van polyurethaan zorgt voor dit effect. Het lichte gewicht zorgt er tevns voor dat het fietsje makkelijk te besturen is door kinderen. De PU-wielen bollen zacht en geluidloos en laten geen zwarte strepen achter zodat een loopfietsje van Micro G ook binnenshuis gebruikt kan worden. Het stuur en zadel zijn beiden verstelbaar en er werd een rubberen knop onderaan het frame voorzien om kinderen van verwondingen te beschermen.

Andere populaire loopfietsen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopfietsen zeker de moeite! Daar kan je ook loopfietsen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Micro Mobility loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).