Micro Mobility

De steps en loopfietsjes van Micro Mobility zijn erg licht van gewicht en hebben leuke designs dankzij de vrolijke kleurtjes. Door deze fijne producten worden kinderen tevens gestimuleerd om gezond buiten te spelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Altijd onderweg met Micro Mobility

Het motto van Micro Mobility is “always on the move to improve”, wat zoveel betekent als “altijd bezig met verbetering”. Vanuit dit concept worden hun producten steeds opnieuw heruitgevonden. Dit zorgt keer op keer voor efficiënt en kwalitatieve producten.

Over het merk Micro

Het is allemaal begonnen toen de Zwitser Wim Ouboter ontdekte dat zijn favoriet restaurant te ver was om te voet te bereiken, maar te dichtbij om de auto of de fiets te nemen. Zo heeft hij het concept van de step uitgevonden om zulke ‘micro’ afstanden te overbruggen. In de jaren die volgden heeft het bedrijf producten voor kinderen op de markt gebracht. Tegenwoordig kan Micro Mobility als producent van high-end steps en loopfietsen zich een marktleider noemen en is het bedrijf vertegenwoordigd in niet minder dan 80 landen wereldwijd. Bekijk hier alle Micro Mobility steps > en alle Micro Mobility loopfietsen >

Waarom kiezen voor Micro?

Voor de producten van Micro Mobility op de markt gebracht worden, ondergaan ze een reeks testen. Ze werken daarvoor nauw samen met internationale certificaten zoals TÜV, Intertek en SGS. De innovatie beïnvloedt ook het productieproces.

Leveranciers worden gekozen o.b.v. de ecologische voetafdruk.Het bedrijf gelooft dat ze met hun producten mensen stimuleren om zich op een groenere manier te verplaatsen. Hun steps zijn ook perfect voor een stad of dorp te ontdekken! Reken daarbij dat beweging ook goed is voor de gezondheid! Zowel voor kinderen als volwassenen zijn er verschillende modellen.