Alle Kindertafels en Kinderstoelen van Scratch

Enkel blije gezichtjes bij het aanzien van de vrolijke collectie van kinderstoelen en kindentafels van Scratch. De kindermeubels zijn van een geweldige kwaliteit en zijn een must in elke speelhoek!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scratch kindermeubels

Dierenliefhebbers zullen hun ogen uitkijken wanneer ze het prachtige aanbod van Scratch kinderstoelen en kindertafels voor de eerste keer mogen aanschouwen. Spelen, knutselen en tekenen zal nog nooit zo leuk zijn geweest wanneer kinderen dit aan een Scratch tafeltje mogen doen. De kleurrijke kindermeubelen vrolijken elke kamer meteen op en gaan jarenlang mee. De meeste designs bevatten een schattig diertje, maar ook kleine ruimtereizigers zullen zeker hun smaak vinden in de collectie. Alle kinderstoelen passen perfect bij alle kindertafels, dus je kan combineren naar hartelust!

Scratch

Wie op zoek is naar ecologisch verantwoord speelgoed van Belgische oorsprong moet bij Scratch zijn. Twee enthousiaste ouders staan aan het hoofd van het bedrijf en zijn echte speelgoed specialisten. Een prachtig en kleurrijk design wordt steeds aan creativiteit en kwaliteit gekoppeld. Elke stuk speelgoed is bedoeld voor een bepaalde leeftijdsgroep en heeft steeds als doel om bepaalde motorische vaardigheden aan te leren. Veiligheids is steeds van prioritair belang.

Kindertafels en kinderstoelen van hout

Kinderen willen hun favoriete Scratch kinderstoel natuurlijk jarenlang kunnen gebruiken. Om hier zeker van te zijn, gebruikte Scratch stevig hout om hun kindermeubelen van een hoge duurzaamheid te voorzien. Zelfs na de zoveelste speelsessie zullen de kinderstoeltjes en kindertafeltjes nog steeds niets van hun glans verloren hebben.

Ander populair kindermeubelen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kindertafels en kinderstoelen zeker de moeite! Daar kan je ook kindermeubels van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Scratch kinderstoelen en kindertafels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).