40% korting
Uw taalkeuze:

Kindertafel en kinderstoeltjes

Kindertafel en stoeltjes

Filter op
Merk
 1. (5)
 2. (20)
 3. (2)
 4. (9)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 37 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 37 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kinderen hebben graag een eigen plekje waar ze vrij zijn om te doen wat ze willen. Een tafeltje om aan te knutselen, te tekenen of te spelen geeft hen die vrijheid. Waar je het tafeltje en de stoeltjes ook neerzet, het zal een nieuwe wereld openen voor jouw kind.

KidKraft ontwerpt al jarenlang speelgoed en meubels voor kinderen. Een leuk tafeltje met bijpassende stoelen kunnen niet in de collectie ontbreken. Sommige tafeltjes hebben een plaats om het speelgoed op te bergen zonder in de weg te staan. Super handig om na het spelen snel te kunnen opruimen.

Indien je op zoek bent naar iets dat wat plaats bespaart, bekijk dan zeker eens de Inperno Multi cube 5 in 1. De kubus kan je omvormen tot 5 krukjes of bijzettafeltjes. Dankzij zijn afmetingen van 30x30x29 kan je hem gemakkelijk opbergen of laten staan in de woonkamer.

Ultieme designs voor kinderen vind je bij Magis Me Too. Blauw, groen, oranje of rood, aan kleurrijke stoelen geen gebrek! Magis Me too heeft zitjes voor alle kindjes. De abstracte vormen zorgen ervoor dat je zelf kan interpreteren wat het nu precies voorstelt. Laat je gekste fantasieën maar los! Een ding is zeker: de tronen van Magis Me too zijn gemaakt voor echte koningen en koninginnen.

De collectie van Scratch maakt iedereen gelukkig. Stoeltjes met veel kleuren en wat dieren erop, dat is waar Scratch het verschil maakt. Kies zelf een combinatie die je het leukst vindt. Alle tafels en stoelen kan je apart bestellen. Zo stel je zelf het speelhoekje samen.