Alle Hanglampen van Scratch

Een hanglamp van Scratch mag zeker niet in de kinderkamer ontbreken. Deze kwalitatieve kinderlampen zien er dankzij hun 2 armpjes uit als echte diertjes en verwelkomen daarmee iedereen die de kinderkamer binnenkomt, elke keer opnieuw.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scratch hanglamp

De Scratch hanglampjes zien er super schattig uit door de verschillende diertjes die gebruikt worden. Deze nieuwe vriendjes houden de kinderen steeds weer gezelschap wanneer ze in hun kamer vertoeven, dag en nacht! De Scratch kinderlamp diertjes hebben telkens 2 armpjes, een kleurrijke afwerking en een stralende glimlach waar je zelf vrolijk van zal worden. De hoofdjes en de armen van de dieren zijn gemaakt van stevig Europees berkenhout en de lampenkap is uit PVC vervaardigd.

Scratch

Wie op zoek is naar ecologisch verantwoord speelgoed van Belgische oorsprong moet bij Scratch zijn. Twee enthousiaste ouders staan aan het hoofd van het bedrijf en zijn echte speelgoed specialisten. Een prachtig en kleurrijk design wordt steeds aan creativiteit en kwaliteit gekoppeld. Elke stuk speelgoed is bedoeld voor een bepaalde leeftijdsgroep en heeft steeds als doel om bepaalde motorische vaardigheden aan te leren. Veiligheids is steeds van prioritair belang.

Ander populaire kinderkamerverlichting

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kinderverlichting zeker de moeite! Daar kan je ook verlichting van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Scratch hanglampen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).