Al het Babyspeelgoed van Skip Hop

Het babyspeelgoed van Skip Hop is ideaal voor baby’s om zich uren rot te amuseren in de kinderkamer, woonkamer en zelfs in bad! De babyspeeltjes zien er erg schattig uit en prikkelen alle zintuigen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Skip Hop babyspeelgoed

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met leren en daarom is het babyspeelgoed van Skip Hop ideaal om al spelenderwijs allerlei zaken te ontdekken. Wordt nieuwe texturen, kleuren en patronen gewaar en leer verschillende geluiden kennen. Dit speelgoed van Skip Hop is uiteraard op maat gemaakt voor jouw kleine spruit. Bovendien zien de designs er super vrolijk uit en zijn ze uitermate veilig om jouw oogappel er met een gerust hart mee te laten spelen. In de collectie van Skip Hop babyspeelgoed vind je onder andere een aantel badspeeltjes, een knuffelboekje, een speelmat en andere ontdekkerspeeltjes terug.

Skip Hop

Een grenzeloze passie voor het ontwerpen van mooie en functionele benodigdheden voor baby’s en peuters om te helpen bij hun ontwikkeling; dat is wat het team achter Skip Hop drijft. Met een motto als ‘musthaves made better’ kan dat ook moeilijk anders. Skip Hop brengt moderne en praktische artikelen op de markt die kinderen al tijdens hun eerste jaartjes spelenderwijs erg veel bijleert!

Gebruikte materialen

De onstuimigheid van baby’s kan al eens zorgen voor ongelukjes, maar wees gerust, Skip Hop babyspeeltjes zijn vervaardigd uit kwalitatieve materialen die moeiteloos kleine accidentjes overleven, zodat jouw kleine spruit ten volle kan genieten van de leuke ontdekkingstochten die dit educatieve en super fijne speelgoed met zich meebrengen. Zo wordt er onder ander gewerkt met ABS, katoen, polyester en PVC.

Ander populair babyspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met het babyspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook babyspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Skip Hop babyspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).