40% korting
Uw taalkeuze:

Speelgoed voor baby's

Babyspeelgoed

Filter op
Merk
 1. (24)
 2. (12)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 51 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 51 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Voor een baby is er zoveel te ontdekken. Het is een tijd waarin elk geluid, stofje of gevoel de zintuigen van je kleintje prikkelen. Tijdens deze ontdekkingstocht wil je zekerheid over het speelgoed. Net daarom heeft KinderenKoning een collectie babyspeelgoed samengesteld. De geselecteerde merken bieden kwaliteitsvol en educatief babyspeelgoed aan. Doordat het speelgoed zeer zacht is kunnen baby’s op een veilige manier de nieuwe kleuren, vormen en stoffen ontdekken.

Het zachte speelgoed van Lilliputiens geeft je het ultieme knuffelgevoel. De collectie heeft verschillende personages, die doorheen de tijd meegroeien met je kindje. Wij stellen u graag voor aan Jef, de lieve hond die ieders hart steelt. Hij wil gerust je kindje vergezellen en er een leuke tijd van maken. Hij is een echte knuffelaar en er zijn massa’s dingen die je kindje aan hem kan ontdekken. Zo is hij bijvoorbeeld 1,30m lang! Als knuffelhond verrast hij je met allerlei texturen, geluidjes en zelfs een geheime opbergplaats. Ontdek ook snel de gekke kunsten van Georges de maki. Het is de beste acrobaat die we kennen.

Het ruime aanbod van Haba is een wereld op zich. Van knuffelen tot geluiden ontdekken, alles is mogelijk. Een speelboekje dat je zomaar kan omvormen tot boerderij of toverbos. Het duikelaartje dat maar niet wil omvallen. Lieve knuffeldoekjes waarmee je kindje in slaap valt. Allemaal te vinden bij Haba.