Alle Speeltuigen van Step2

De Step2 speeltuigen zijn allen vervaardigd uit stevig kunststof, maar zijn beschikaar in vele vormen van speelhuisjes en speeltafels. Of wat te denken van een eigen klimrots in huis? Super stoer, toch?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Step2 speeltuigen

De speeltuigen van Step2 zijn het ideale speelgoed voor peuters om hun creativiteit te gebruiken en zo een aantal vaardigheden bij te leren. De speeltuigjes zien er super schattig uit en zijn speciaal op maat gemaakt voor de jongste kindjes. De kleurrijke afwerkingen van de producten tovert ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht.

Een heel speciaal product is de Kiddimanjaro, een heuse klimrots die de innerlijke avonturier ongetwijgeld naar boven brengt. De kinderklimmuur heeft 4 verschillende klimzijdes die elk hun eigen techniek vereisen en verschillen in moeilijkheidsgraad.

Step2

Step2 vindt de ontwikkeling van peuters erg belangrijk en brengt daarom creatief speelgoed op de markt voor deze doelgroep. Step2 peuterspeelgoed is doorgaans heel kleurrijk en wil graag gezinnetjes dichter bij elkaar brengen. Een mooi doel, vinden wij.

Speelhuisje van Step2

De speelhuisjes van Step2 zijn vervaardigd uit solide kunststof dat bovendien gemakkelijk te onderhouden is. Peuters kunnen zelf hun eigen verhaaltjes verzinnen en zich volledig inleven in hun rol.

Speeltafel van Step2

Ook peuters houden van een gezellig picknick en het spelen met water en zand. Daarom heeft Step2 een zandbak, zand- en watertafel en picknicktafel voorhanden waar de kids urenlang zoet mee zullen zijn. De Step2 speeltafels worden telkens geleverd met een parasol, zodat ook de warmste zomerdagen met gemak overleefd kunnen worden. De kleurenpalleten met groen- en bruintinten passen ook perfect in elke tuin.

Andere populaire avontuurlijk speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle avontuurlijk speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook avontuurlijk speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Step2 speelhuisjes en speeltafels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).