Step2

Step2 bevordert het leren en de ontwikkeling van de kids doormiddel van creatief speelgoed aan te bieden waar vooral peuters erg veel van zullen genieten!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk Step2

Step2 begon in 1991 met vijf werknemers en is inmiddels uitgegroeid tot de huidige 800+ fulltime medewerkers. Het doel van Step2 is om familie bij elkaar te brengen. Ze focussen zich op het bevorderen van de ontwikkeling van peuters d.m.v. o.a. creatieve spelen aan te bieden. Ze hebben twee grote Amerikaanse fabrieken in het noorden van Ohio, een in Streetsboro en een in Perrysville. Step2-producten worden gedistribueerd naar geselecteerde retailers in de Verenigde Staten, Canada en meer dan 70 andere landen.

Waarom kiezen voor Step2?

Step2 is de grootste Amerikaanse fabrikant van voorschools speelgoed en peuterspeelgoed. Het is hun missie om de toonaangevende innovator te zijn van kinderproducten die tot verbeelding spreken en de kindertijd van het gezin verrijken. In het gamma vind je onder ander een stoer kinderbedje in de vorm van een racewagen en een aantal schattige speelhuisjes en –tuigen. Bekijk hier alle Step2 speelhuisjes > en Step2 speeltuigen >

Opvallend, letterlijk en figuurlijk, is Victor Veilig! Deze fluorescerende jongen vraagt aandacht voor de veiligheid in de omgeving van kinderen. Op aanvraag is hij ook personaliseerbaar met eigen stickers.