Alle Speelhuisjes van Sunny

Sunny houdt van kleurrijke speelhuisjes waarin kinderen zich kunnen terugtrekken om leuk buiten te kunnen spelen. De huisjes zijn beschikbaar in verschillende designs die steeds kwalitatief, stevig en mooi zijn.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sunny speelhuisjes

Een Sunny speelhuisje heeft een moderne vormgeving en een fijn kleurtje dat de tuin voorziet van een extra portie schoonheid. Kinderen zullen verzot zijn op hun eigen stekje waarin ze graag zullen willen spelen met hun vriendjes of vriendinnetjes!

Sunny

Sunny maakt producten die stevig en duurzaam zijn, met een sterke focus op de veiligheid. In ons gamma vind je een heleboel houten speelhuisjes en speeltuigen terug waarbij je de kinderen ongetwijfeld erg blij mee zult maken!

Houten speelhuis in verschillende formaten

De Sunny speelhuisjes zijn in een handomdraai in elkaar te zetten door vooraf gemonteerde panelen. De huisjes zijn vervaardigd uit 100% FSC hout, een stevig en duurzaam materiaal dat enkele jaren meegaat.

Voor elke tuin is er wel een passend huisje aanwezig. Een normaal huisje met een deurtje en raampjes is al super cool, maar wat te denken van een houten speelhuis met trap, zandbak en/of glijbaan. Sommige speelhuisjes zijn zelfs voorzien van een spiekraampje, zodat de kids alles goed in het oog kunnen houden!

Andere populaire speelhuisjes

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speelhuisjes zeker de moeite! Daar kan je ook speelhuisjes van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Sunny speelhuisje online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).