Alle Poppen van Lilliputiens

Met een pop van Lilliputiens haal je een vriendje of vriendinnetje voor het leven in huis! De poppen zijn van een geweldige kwaliteit en leren kinderen al op jonge leeftijd om voor anderen te zorgen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lilliputiens poppen

De Lilliputiens poppen onderscheiden zich door hun uiterst schattige uiterlijk. De speelpoppen zijn dankzij hun zachte vulling perfect om mee te knuffelen, maar ze kunnen ook gewoon mooi worden gelegd in hun knusse draagbedjes, zalig omwikkeld met een dekentje. De kinderen kunnen hun beste zorgen bovenhalen en de leukste verhaaltjes met de poppen beleven.

Lilliputiens

Het Belgische Lilliputiens werd in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Vooral de hoogstaande afwerking en leuke details blijven keer op keer verbazen en er wordt gefocust op de stimulatie van de fijne motoriek en de creativiteit. De hippe speeltjes worden bedacht door enkele supermama’s die inzicht en ervaring hebben om speelgoed te maken waar de kinderen van dromen. In het gamma van Lilliputiens vind je onder andere peuterspeelgoed, speelpoppen, rugzakjes en poncho’s.

Bouw een jarenlange vriendschap op

Een Lilliputiens speelpop zal ongetwijfeld uitgroeien tot het favoriete speelkameraadje van jouw kind. De poppen hebben schattige gezichtjes en hebben een luier en pyjama die gemakkelijk aan en uit kunnen door kleine handjes. De popjes zijn wasbaar op 30°C, maar mogen niet in de droogkast. Dankzij de stevige afwerking met polyester en katoen kunnen kinderen jarenlang genieten van de popjes.

Andere populaire poppen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle poppen zeker de moeite! Daar kan je ook poppen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lilliputiens poppen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).