Alle Speelhuisjes van EXIT Toys

Een houten speelhuisje van EXIT Toys is een plekje waar kinderen zich ten volle kunnen uitleven in de gezonde buitenlucht. Ze zijn schattig en stoer tegelijk, maar bovenal ook stevig en een eindeloze bron van spelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Exit Toys speelhuisjes

Een speelhuisje van EXIT is een wijze investering voor alle kinderen. Zij zullen steeds weer in de tuin willen vertoeven en vriendjes willen uitnodigen om trots hun huisje te tonen. De speelhuizen zijn beschikbaar in verschillende reeksen, kleuren en afmetingen, maar 1 ding staat vast: pret is verzekerd!

EXIT Toys

Exit Toys heeft zich in de loop der jaren geprofileerd als specialist van buitenspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Hun producten stimuleren kinderen om veel buiten te spelen en bovendien ontwikkelen ze een heel aantal vaardigheden. Exit biedt een groot aanbod aan van houten speelhuisjes, trampolines, rollend speelgoed, materiaal voor sporten en speeltoestellen.

Houten speelhuisjes makkelijk ineen te zetten

Alle Exit speelhuisjes zijn vervaardigd uit gedroogd cederhout, een stevig, natuurlijk en rotvrij materiaal dat jarenlang meegaat. Het hout is niet behandeld met allerlei ongezonde chemicaliën, waardoor het dus ook kindvriendelijk en goed voor het milieu is. Een ander voordeel van het hout is dat het niet gaat splinteren.

Alle speelhuizen zijn opgebouw uit voorgemonteerde en voorgeboorde panelen, waardoor het ineenzetten een fluitje van een cent zal blijken!

Verschillende reeksen

De speelhutten van EXIT vind je terug in alle mogelijke kleuren, maten en vormen. Voor elke tuin is er een ideaal huisje voorhanden. Zo zijn er er standaardhuisjes met een deur en enkele raampjes, maar heb je ook grote speelhuizen met trap, glijbaan, veranda en zandbak.

De speelhuisjes komen voor in verschillende reeksen, die steeds een bepaald thema volgen en een gelijkaardig design hebben, maar verschillen in het aantal opties. Zo hebben wij de reeksen Fantasia, Beach House, Crooky en Loft in het gamma.

Andere populaire speelhuisjes

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speelhuisjes zeker de moeite! Daar kan je ook speelhuisjes van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Exit Toys speelhuisje online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).