Alle Voetbalgoals van EXIT Toys

Zijn jouw kinderen echte voetbalfreaks? Kunnen ze het niet laten om op elk familiefeest buiten een balletje te trappen? Overweeg dan zeker een super coole EXIT Toys voetbalgoal, want voetballen is nog altijd veel leuker wanneer je op doel kan trappen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

EXIT Toys voetbalgoals

De voetbaldoelen van EXIT zijn ideaal voor kinderen om hun schotprecisie te oefenen. EXIT Toys heeft een hele ‘familie’ voetbalgoals in het gamma. Een stoer design en kwaliteit gaan daarbij steeds hand in hand gaan.

Van mini goaltjes om een potje panna te spelen tot een reuzegoal om je vrije trap te oefenen, voor elk aspect te trainen is er een ideaal doel te vinden! Super populair zijn de EXIT Toys Coppa voetbalgoals; een goal van middelgroot formaat waar de kinderen jarenlang plezier aan beleven.

EXIT Toys

Als specialist van buitenspeelgoed voor kinderen stimuleert EXIT Toys natuurlijk het spelen in de gezonde buitenlucht en het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden. In het gamma van Exit vind je onder andere een groot aanbod terug van rollend speelgoed, voetbalgoalen, houten speelhuisjes en trampolines.

Voetbaldoelen met groot gebruiksgemak en fraai uiterlijk

Uniek aan de EXIT voetbalgoalen is het typische design dat zowel mooi als stevig is. Het gekleurde net is fijnmazig en erg makkelijk aan te brengen door zijn innovatieve bevestigingswijze. Het zwarte frame is erg stevig en de voetbaldoelen zijn op eenvoudige wijze door een solide verankeringssysteem zeer stabiel in de tuin te plaatsen. Daarbovenop worden de meeste modellen met een trainingsscherm geleverd, om zo goed te leren mikken!

Geen voetbal zonder bal

Een eigen voetbalgoal in de tuin is natuurlijk de droom voor vele kinderen, maar je hebt uiteraard ook een goede voetbal nodig om je techniek te trainen en op doel te schieten. Daarom biedt EXIT ook een kwalitatieve bal aan die perfect is voor iedere jonge voetballer. De voetbal heeft een standaardmaat (maat 5) en heeft een stijlvol uiterlijk.

Exit Toys panna veld

Een panna, de bal door de benen van de tegenstander spelen, is volgens vele voetballers de ultieme vernedering, maar wij vinden het gewoon ook super leuk om de techniek en korte balcontrole te trainen. Wat is er dan cooler om je panna vaardigheden te trainen in een heuse panna-arena? Sommige pannavelden van EXIT kan je zelfs uitbreiden met een net, om het allemaal nog een tikkeltje spannender te maken!

Trainen op jezelf met deze rebounders

Wil je graag wat op je eentje aan je voetbaltechniek werken, dan raden wij ten stelligste een rebounder van EXIT Toys aan. Het elastieken net kan je in een handomdraai instellen in verschillende hoeken en kan je gebruiken om passen, schieten, keepen, koppen en aannemen te oefenen.

Andere populaire voetbalgoalen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle voetbalgoalen zeker de moeite! Daar kan je ook voetbalgoalen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

EXIT Toys voetbalgoalen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).