40% korting
Uw taalkeuze:

Voetbal / Basketbal

Voetbal / Basketbal

Filter op
Merk
  1. (30)
  2. (14)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Is jouw kind een echte voetbalfanaat? Of een superfan van basketbal? Bij KinderenKoning bieden wij verschillende artikelen aan zodat je thuis de ultieme beleving kan verkrijgen.

Schuilt er een echte Ronaldo in een van je kinderen? Staat je kindje graag in de goal zoals Courtois? Dan kan je bij ons het gepaste doel vinden.

Quickplay en EXIT Toys bieden goals aan in verschillende maten, van kleine goals die je gemakkelijk kan opbergen tot goals op officiële competitiegrootte. Een goal die je zeker moet ontdekken is de EXIT Coppa goal. Door het zwarte frame en net past het design in elke tuin. Het is het ideale doel voor jong en oud! Bovendien is er een slim verankeringssysteem zodat het stabiel blijft staan. Je kan de goal uit de grondankers tillen en hierdoor gemakkelijk het gras maaien. Om je voetbaltalenten verder te ontwikkelen wordt er een trainingsscherm meegeleverd!

De Rebounder van Quickplay zorgt ervoor dat je in je eentje kan trainen op je traptechniek. Dankzij het net komt de bal terug zonder problemen. Sommige kan je zelfs meenemen in een handige zak, zo kan je hem ook opzetten in de tuin van familieleden.

Wat dacht je van een spelletje Panna? Deze versie van voetbal kan op een kleinere oppervlakte gespeeld worden. Bij KinderenKoning bieden we enkele sets van panelen aan die samen een veld vormen. Je kan ook apart panelen bijkopen om je veld groter te maken.

Voor de basketbal liefhebbers zijn er verscheidene basketbalringen. Er zijn basketbalpalen van EXIT Toys die je in de grond kan vastmaken. Je hebt ook basketbalringen die aan de muur gemonteerd kunnen worden. Verder zijn er enkele die nog verplaatst kunnen worden. Deze hebben wieltjes om de verplaatsing te vergemakkelijken.

Heb je graag afwisseling in je sportkeuze? Dan kan je denken aan een multi-sportnet. Deze netten kan je op verschillende hoogtes hangen. Zo kan het net gebruikt worden bij tennis, volleybal en badminton.

Even uitrusten? Op de Modular Bench van Quickplay kan je even op adem komen. De 4 stoelen kunnen apart gezet worden maar kunnen ook omgevormd worden tot een heuse bank. Zo lijkt het net echt! Er kan een combinatie gemaakt worden met de Quickplay Shelter. Hierin kunnen 8 mensen zitten of staan. Het is gemakkelijk op te zetten én het is de perfecte plek om je team wat aan te moedigen tot het weer jouw beurt is.