haba-babyspeelgoed

Wanneer baby’s zich met het babyspeelgoed van Haba uitleven, opent zich een totaal nieuwe wereld waarbij de ene na de andere nieuwe prikkel te ontdekken valt. Het speelgoed is mega zacht en daardoor ideaal om mee te knuffelen.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Haba babyspeelgoed

Haba babyspeelgoed is erg zacht, kleurrijk en bevat gekke vormen en geluidjes die smeken om ontdekt te worden. Voelen, tasten, kijken en luisteren; jouw baby zal zich uren vol bewondering kunnen bezig houden met de leuke speeltjes! In het gamma vind je onder andere een ontdekkersbal, duikelaartjes, knuffeldoekjes, knuffelpoppen, geluidenhuisjes en andere ontdekkersspeeltjes. De artikelen zijn voorzien van verschillende stoffen, rammeleffecten, bijtstukken, spiegelfolies en nog veel meer!

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere babyspeelgoed, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Babyspeelgoed dat tegen een stootje kan

Opdat jouw baby zich 100% kan uitleven zonder dat de speeltjes kapot zouden gaan, gebruikt Haba enkel solide stoffen en materialen in hun gamma van babyspeelgoed. Zo zijn de speeltjes onder andere vervaardigd uit polyester en velours, stevige stoffen die de baby’s onmogelijk stuk kunnen trekken. Daardoor kunnen baby’s zorgeloos op ontdekkingstocht en hoef ook jij je geen zorgen te maken en slechts te genieten bij het aanzien van zulke schattige taferelen.

Ander populair babyspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met al het babyspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook babyspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba babyspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).