Alle spiraalmobielen van Haba

Wie graag met zijn kindje gaat wandelen of vaak onderweg is met de auto kunnen wij zeker de spiraalmobielen van Haba aanprijzen. Deze zien er super schattig uit en vergezellen jouw baby tijdens al jouw uitstapjes!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Haba spiraalmobiel

Met een Haba spiraalmobiel haal je leuk babyspeelgoed voor onderweg in huis. De slingers buigen eenvoudig rond het bedje, autozitje of park van jouw baby en spreken enorm tot de verbeelding dankzij hun kleurrijke en fraaie designs. Fascinatie zal in de kleine oogjes af te lezen vallen, want de spiraalmobielen van Haba bevatten een heleboel leuke details en effecten die jouw kleintje zeker en vast zal willen ontdekken!

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere babyspeelgoed, spiraalmobielen, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Ander populair speelgoed voor onderweg

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met al het speelgoed voor onderweg zeker de moeite! Daar kan je ook speelgoed voor onderweg van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba spiraalmobielen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).