40% korting
Uw taalkeuze:

Voor onderweg

Voor onderweg

Filter op
Merk
  1. (3)
  2. (16)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij KinderenKoning hebben we een collectie met spulletjes die je kindje onderweg bezig kunnen houden. Ze kunnen opgehangen worden aan de autostoel en onderweg ontdekt worden door je kleine spruit. Zo zijn er de verschillende slingers van Haba en Lilliputiens. Zij vergezellen je kindje graag terwijl je een wandeling maakt of op weg bent! De slingers buigen gemakkelijk rond het park, bedje of autozitje van je kind. Met hun verschillende kleurtjes spreken ze enorm tot de verbeelding van je kindje. Daarnaast zijn er een heleboel details die ontdekt kunnen worden! Zo maken sommige geluidjes!

Bovendien zijn er een heleboel aparte figuurtjes van Lilliputiens die je kan ophangen! Elk hebben zij een eigen kenmerk. Sommige hebben belletjes, anderen hebben dan weer een spiegeltje. Wie is jouw favoriet?

Ook in de auto vinden kinderen het leuk om spelletjes te spelen. Speelgoed laten rondslingeren is vanaf nu verleden tijd dankzij de opbergvakken van Lilliputiens. Deze kunnen gemakkelijk aan de autozetel vastgemaakt worden en kunnen ook meegenomen worden! In een handomdraai kan het paneel opgeplooid worden. Via handige vakjes zijn de spulletjes veilig opgeborgen. Zo heeft je kindje altijd zijn favoriete speelgoed bij de hand!