Alle houten constructie speelgoed van Haba

Met de Haba bouwdozen zet je zelf dingen in elkaar waarmee je achteraf kan spelen. De voldoening zal daardoor natuurlijk des te groter zijn, wanneer je fier jezelf met het zelfgebouwde speelgoed kan amuseren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba houten bouwpakketten

Iets wat je zelf gemaakt hebt, is veel leuker om mee te spelen. Net daarom zijn de Haba houten bouwpaketten super tof. De bouwdozen zijn heel uiteenlopend en komen in verschillende vormen, maar 1 ding staat vast, fun zal je er zeker aan beleven! In het gamma vind je onder andere een schattig vogelhuisje met deurtje, een heuse helikopter en een houten jeep. Het speelplezier is eindeloos, want je kan ontelbare eigen verhaaltjes verzinnen met dit leuke speelgoed.

Erg cool is de Haba katamaran, die toekomstige ingenieurs een voorsmaakje geeft op de wondere wereld van techniek en bovendien de handvaardigheid bevordert. De katamaran drijft zelfs op het water!

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere speelpoppen, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Werk de Haba bouwdozen af naar eigen smaak

De Haba bouwpakketten zijn gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij de bijgeleverde instructieboekjes. De verschillende sets bestaan uit stevige houten onderdeeltjes met een natuurlijke kleur. Op zich al heel mooi natuurlijk, maar echte kleurliefhebbers kunnen hun nieuwe speelgoed nog eens extra verfraaien door het te beschilderen of te kleuren met stiften!

Andere populaire houten constructie speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle houten constructie speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook houten constructie speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba bouwdozen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).