Alle Zaklampen en Nachtlampjes van Haba

Een zaklamp die bovendien dienst doet als nachtlamp en projectorlamp; hoe cool klinkt dat? Haba biedt enkele super leuke lampjes aan die kindjes snel zullen begeleiden naar dromenland en voor het nodige licht zullen zorgen tijdens de donkere nachten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba zaklampen

Een Haba zaklamp projector is een super cool hebbeding dat maar liefst 3 functies bevat: je kan het rechtop zetten en gebruiken als nachtlampje, je kan er leuke tekeningen mee projecteren op het plafond waar de kinderen van weg zullen smelten en het doet natuurlijk ook gewoon dienst als traditionele zaklamp. De zaklampen van Haba komen in verschillende fraaie kleuren en zijn telkens voorzien van een verschillend thema, zoals: Waakhond Waldi, Prinses Liloe, Spokenuur en Glimwormpje. Elke zaklamp bevat 6 verschillende, leuke afbeeldingen die je kan projecteren en is gemaakt van stevig kunststof.

Haba nachtlampjes

De Haba nachtlampen schitteren dankzij de 6 veranderende, schattige afbeeldingen die automatisch aangaan wanneer het donker is. Jonge slaapkoppen worden zo meegenomen naar fantasierijke werelden waar ze leuke dromen beleven. De nachtlampjes zijn beschikbaar in tal van kleuren en thema’s als Feeëntuin, Draken, Regenboogmelkweg en Sterrenhemel, zodat iedereen gegarandeerd iets naar zijn smaak zal vinden! De Haba nachtlampjes zijn gemaakt van solide kunststof.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere zaklampen, nachtlampjes, zitzakken, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Ander populaire kinderkamerverlichting

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kinderverlichting zeker de moeite! Daar kan je ook verlichting van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba zaklampen en nachtlampjes online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).